Concurs Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilVouchere cumparateCum funcţionează?Întrebări frecventeInvită prietenii tăi!

Termeni şi Condiţii Aditionale de Utilizare Slăbuţe Voucher (TCAUSV)

UTILIZAREA SECŢIUNII VOUCHER.SLABUTE.RO ŞI A SERVICIILOR FURNIZATE PRIN INTERMEDIUL VOUCHER.SLABUTE.RO IMPLICĂ ACCEPTAREA IMPLICITĂ A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR ADIŢIONALE DE UTILIZARE SLĂBUŢE VOUCHER DESCRISE ÎN CONTINUARE ÎN TOTALITATE. ÎN CAZUL NEACCEPTĂRII A TERMENILOR ŞI CONDIŢIILOR ADIŢIONALE DE UTILIZARE, NU UTILIZAŢI VOUCHER.SLABUTE.RO.

Condiţii generale

Pe voucher.slabute.ro se aplică Termenii şi Condiţiile generale de utilizare site. Adiţional Termenilor şi Condiţiilor generale de utilizare site, pe voucher.slabute.ro se aplică Termenii şi Condiţiile Adiţionale de Utilizare Slăbuţe Voucher (TCAUSV).

Prin intermediul Slăbuţe Voucher, furnizorii prezintă utilizatorilor reduceri promoţionale între 50% şi 90%.

Conţinut

Este interzisă copierea, reproducerea, distribuirea, modificarea, publicarea, transmiterea, crearea a ceva derivat din orice informaţii sau servicii obţinute de pe sau prin intermediul site-ului fără acordul expres scris al proprietarilor Slabute.ro

Conturi

Creare cont

Pentru a avea acces pe voucher.slabute.ro trebuie să aveţi un cont activ pe Slabute.ro

Suspendare cont

Ne rezervăm dreptul de a selecta utilizatorii care pot beneficia de serviciile furnizate pe voucher.slabute.ro.

Un cont pe voucher.slabute.ro va fi suspendat dacă datele de identificare furnizate nu sunt corecte.

Un cont pe voucher.slabute.ro va fi suspendat automat după 2 vouchere returnate într-o perioadă de o lună.

Proprietarii voucher.slabute.ro îşi rezervă dreptul să suspende fără notificare în prealabil orice cont care consideră că dăunează bunei funcţionări a serviciilor prestate.

Utilizatorul este de acord că la suspendarea contului va pierde toate beneficiile pe care le avea pe voucher.slabute.ro

Suspendarea conturilor este finală şi irevocabilă.

Vouchere

Achiziţionare vouchere

Pentru o ofertă promoţională pot fi achiziţionate vouchere doar în perioada de valabilitate ofertă şi în limita numărului disponibil.

Oferta promoţională este valabilă doar dacă se achiziţionează numărul minim de vouchere specificat în ofertă.

Utilizare vouchere

Utilizatorul este de acord că un voucher poate fi utilizat doar o singură dată de către o singură persoană.

Utilizatorul este de acord că un voucher poate fi folosit doar pentru obţinerea unei oferte promoţionale de la furnizor şi nu poate fi folosit în alte scopuri, inclusiv returnarea totală sau parţială a unor sume de bani.

Utilizatorul este de acord că pe voucher.slabute.ro nu se vând produse şi servicii. Pe voucher.slabute.ro se vând vouchere prin intermediul cărora cumpărătorul obţine de la furnizori o reducere promoţională specificată în voucher.

Voucherele pot fi utilizate doar în perioada de valabilitate.

Voucherele de la o ofertă promoţională nu pot fi schimbate cu vouchere pentru o altă ofertă promoţională.

Pentru a evita utilizarea incorectă a voucherelor, la furnizor ele vor fi însoţite de un act de identitate oficial: carte de identitate, permis auto sau pasaport. În mediul online, datele de identificare ale clientului vor fi colectate implicit pentru generare factură.

Falsificarea voucherelor constituie o infracţiune şi va fi pedepsită conform legislaţiei în vigoare.

Politica de returnare vouchere

Termenul de returnare a voucherului, cu excepţia voucherelor pentru ofertele turistice, este de maxim 20 zile de la achiziţionare cu condiţia să nu fi fost utilizat. Se returnează suma platită, din care se opreşte un comision de 2.5% din valoarea cumparată şi încă un comision de transfer de 3 ron. Dacă suma returnată este mai mică decât valoarea comisionului de returnare, atunci ea va fi convertită în credit virtual şi se va scădea din preţul următorului voucher achiziţionat. Voucherele pot fi returnate prin trimiterea unui e-mail la adresa plati@slabute.ro, care să conţină voucherul primit şi motivul returnării. Procedura de returnare voucher durează până la 5 zile lucrătoare.

Deoarece la cumpărarea unui voucher pentru ofertele turistice se fac rezervări în avans, la voucherele pentru ofertele turistice nu se aplică termenul de returnare în maxim 20 şi pot fi returnate doar cu suportarea unor penalizări specifice domeniului, care sunt menţionate în fiecare ofertă turistică.

După expirarea termenului de valabilitate, voucherele nu mai pot fi utilizate, nu mai pot fi returnate şi nu se mai pot recupera banii pe ele.

Nu răspundem în nici un fel pentru furtul şi deteriorarea voucherelor cumpărate. Utilizatorul este de acord că după primire voucher, el este singurul care răspunde de utilizarea voucherului pentru a obţine reducerea de la furnizor.

În caz de furt voucher, utilizatorul se poate adresa organelor competente.

Politica de securitate

Pe voucher.slabute.ro se aplică politica Slabute.ro de confidenţialitate a datelor.

Datele referitoare la cumpărarea voucher se trimit criptat către portalul de plată MobilPay™.

Datele cardului de plată nu sunt stocate pe Slăbuţe Voucher şi nici pe portalul de plată MobilPay™. Aceste date sunt folosite doar pentru a autoriza tranzacţiile prin intermediul portalului securizat de plată MobilPay™.

Limita de responsabilitate

Slăbuţe Voucher nu comercializează produse şi servicii. Slăbuţe Voucher comercializează vouchere, în baza cărora utilizatorii obţin reduceri promoţionale de la furnizor. Furnizorul este singurul responsabil pentru produsele livrate sau serviciile prestate către client. Toate reclamaţiile vor fi adresate furnizorului la datele de contact specificate în oferta promoţională.

Slăbuţe Voucher lucrează cu mai mulţi furnizori pentru a putea oferi serviciile de tip voucher. Slăbuţe Voucher nu răspunde pentru problemele apărute din cauza furnizorilor, dar va depune toate eforturile pentru a ajuta la soluţionarea problemelor apărute şi pentru a colabora cu organele competente.

Utilizarea Slăbuţe Voucher se face în totalitate pe riscul utilizatorului. Slăbuţe Voucher nu va răspunde sub nici o formă pentru problemele de funcţionare apărute. În cazul în care apar unele probleme de funcţionare acestea vor fi sesizate prin intermediul datelor de contact spre soluţionare.

Modificare TCAUSV

Ne rezervăm dreptul de a îmbunătăţi şi a aduce modificări la Termenii şi Condiţiile Adiţionale de Utilizare Slăbuţe Voucher, oricând considerăm că este necesar. Modificările vor fi disponibile în pagina curentă.


Date de contactPartener Slăbuţe VoucherInformatii utileDespre Slăbuţe VoucherCutiuţa cu dorinţe
 SUPORT SLĂBUŢE VOUCHER™
Poziţionare: