Concurs Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilVouchere cumparateCum funcţionează?Întrebări frecventeInvită prietenii tăi!

Slabeste si elimina toxinele cu detoxifierea naturala a organismului! SLIM CONCEPT te asteapta cu o SUPER PROMOTIE: tratament DETOX SPA cu numai 11 RON

11RON
 
69%
35 RON
24 RON
Oferta a expirat
Nu mai poate fi cumpărată
291-

SLIM CONCEPT

SLIM CONCEPT iti ofera, in primul rand, un strop de relaxare intr-un cadru intim unde la loc de cinste stau aromoterapia si meloterapia care insotesc orice sesiune de relaxare.

 

Salonul SLIM CONCEPT te asteapta cu pachete complexe care includ masaj anticelulitic, masaj de relaxare, masaj cu pietre vulcanice, liposuctie cavitationala, bioelectrostimulare, electrostimulare, masaj-endoderm, microdermabraziune, impachetari anticelulitice, tratamente cosmetice faciale.

Adresa: Piata Victoriei, Sos. Nicolae Titulescu nr.1, Bl.A7, Sc.C, Ap.64, , Sector 1, Bucuresti
Romania

Telefon: +40-21-3105973
Mobil: +40-769-617965
www.slimconcept.ro

Slabeste si elimina toxinele cu detoxifierea naturala a organismului! <b>SLIM CONCEPT</b> te asteapta cu o SUPER PROMOTIE: <b>tratament DETOX SPA cu numai 11 RON</b>, Poza 1
Slabeste si elimina toxinele cu detoxifierea naturala a organismului! <b>SLIM CONCEPT</b> te asteapta cu o SUPER PROMOTIE: <b>tratament DETOX SPA cu numai 11 RON</b>, Poza 2
Slabeste si elimina toxinele cu detoxifierea naturala a organismului! <b>SLIM CONCEPT</b> te asteapta cu o SUPER PROMOTIE: <b>tratament DETOX SPA cu numai 11 RON</b>, Poza 3
Slabeste si elimina toxinele cu detoxifierea naturala a organismului! <b>SLIM CONCEPT</b> te asteapta cu o SUPER PROMOTIE: <b>tratament DETOX SPA cu numai 11 RON</b>, Poza 4
Spune şi prietenilor tăi

Rezumat ofertă promoţională

Modul de viata alert si stresant ne afecteaza starea de sanatate si buna dispozitie.

 

Detox Spa este un aparat profesional de detoxifiere a organismului care are la baza principiul tratamentului prin ioni, intr-o maniera simpla si placuta. Aparatul de detoxifiere Detox Spa accelereaza detoxifierea naturala a organismului si ajuta la slabit.

 

Detoxifierea este vizibila cu ochiul liber, apa din recipient isi va schimba culoarea in functie de deseurile metabolice eliminate!

 

Voucherul include o sedinta (30 minute) de detoxifiere naturala a organismului.

Este recomandabil sa se urmeze un tratament complet de 10 sedinte.

Info voucher

1. Voucherul este valabil pana la data de 25.01.2012.

2. Poti cumpara maximum 10 voucher(e) pentru tine si 8 pentru a le face cadou celor dragi.

3. Imediat dupa confirmare plata, voucherul va fi trimis prin e-mail sau poate fi descarcat din pagina Am achizitionat (trebuie sa fii logat).

4. Programarile se fac dupa incheierea ofertei promotionale, la numerele de telefon 0769.61.79.65 si 021.310.59.73

 

Program Salon SLIM CONCEPT:

Luni-Vineri: 09:00 - 21:00

Sambata: 09:00 - 13:00

** Pentru intrebari si raspunsuri frecvente despre utilizare voucher, citeste aici.

Prezentare detaliată

Slabeste si elimina toxinele, incearca detoxifierea naturala a organismului! SLIM CONCEPT te asteapta cu o SUPER PROMOTIE: tratament DETOX SPA cu numai 11 RON.

Pentru o detoxifiere completa, pana nu demult era nevoie sa urmezi o dieta drastica care de cele mai multe ori ducea la infometare. Detoxifierea organismului era anevoioasa, consuma foarte mult timp si multa energie. Cu aparatul de detoxifiere DetoxSpa insa lucrurile sunt simple, placute si dureaza putin. In plus eficacitatea este vizibila de la primele secunde de tratament.

La nivelul talpilor sunt reprezentate toate organele interne. Detoxifierea organismului cu aparat Detox Spa urmareste canalele de comunicare ale organelor si accelereaza procesul natural de eliminare a toxinelor.

Detoxifierea organismului este intensiva si dureaza aproximativ 30 de minute. Atentie! Procesul natural de detoxifiere (prin urina si transpiratie) continua la parametrii accelerati inca 36-48 de ore de la incheierea sedintei de tratament DetoxSpa.

Aparatul de detoxifiere Detox Spa elimina toxinele si ajuta la slabit. Detoxifierea este vizibila cu ochiul liber, apa din recipient isi va schimba culoarea in functie de deseurile metabolice eliminate. Astfel, daca apa se coloreaza in:

  • galben sau verde, este o dovada a detoxifierii rinichilor si tractului urinar
  • maro si negru, semnaleaza curatirea ficatului si a vezicii biliare, fulgii de culoare neagra sunt metalele grele eliminate
  • rosu, indica toxine purtate in circuitul sanguin
  • portocaliul semnaleaza toxine depozitate in articulatii si exemplele pot continua

Vouchere pentru oferte similare: detoxifiere, detox spa, spa, slabit, slabire, toxine, tratament

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare şi unul dintre consultanţii noştri îţi va răspunde în această pagină în cel mai scurt timp.

Nume:
Adresa e-mai:


  1. Nu există nici un comentariu.

Date de contactPartener Slăbuţe VoucherInformatii utileDespre Slăbuţe VoucherCutiuţa cu dorinţe
 SUPORT SLĂBUŢE VOUCHER™
Poziţionare: