Concurs Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilVouchere cumparateCum funcţionează?Întrebări frecventeInvită prietenii tăi!

Vrei o piele vizibil mai frumoasa si sanatoasa?! Cu doar 4 RON obtii o reducere speciala de 55% la oricare dintre urmatoarele produse de pe www.bioproducts.ro: masca de ochi Cupron, fata de perna Cupron, dresul Bione anticelulitic de compresie, dresul Bione antimicrobian pentru copii. BONUS: 20% reducere la achizitionare ulei de argan Bione

4RON
 
55%
-
SPECIALĂ
Oferta a expirat
Nu mai poate fi cumpărată
51-

SC BIORGANIC INVEST SRL

Produse si cosmetice bio de calitate.

Mobil: +40-743-361168
www.bioproducts.ro

Vrei o piele vizibil mai frumoasa si sanatoasa?! Cu doar 4 RON obtii o <b>reducere speciala de 55%</b> la oricare dintre urmatoarele produse de pe <b>www.bioproducts.ro</b>: masca de ochi Cupron, fata de perna Cupron, dresul Bione anticelulitic de compresie, dresul Bione antimicrobian pentru copii. <b>BONUS</b>: 20% reducere la achizitionare ulei de argan Bione, Poza 1
Vrei o piele vizibil mai frumoasa si sanatoasa?! Cu doar 4 RON obtii o <b>reducere speciala de 55%</b> la oricare dintre urmatoarele produse de pe <b>www.bioproducts.ro</b>: masca de ochi Cupron, fata de perna Cupron, dresul Bione anticelulitic de compresie, dresul Bione antimicrobian pentru copii. <b>BONUS</b>: 20% reducere la achizitionare ulei de argan Bione, Poza 2
Vrei o piele vizibil mai frumoasa si sanatoasa?! Cu doar 4 RON obtii o <b>reducere speciala de 55%</b> la oricare dintre urmatoarele produse de pe <b>www.bioproducts.ro</b>: masca de ochi Cupron, fata de perna Cupron, dresul Bione anticelulitic de compresie, dresul Bione antimicrobian pentru copii. <b>BONUS</b>: 20% reducere la achizitionare ulei de argan Bione, Poza 3
Vrei o piele vizibil mai frumoasa si sanatoasa?! Cu doar 4 RON obtii o <b>reducere speciala de 55%</b> la oricare dintre urmatoarele produse de pe <b>www.bioproducts.ro</b>: masca de ochi Cupron, fata de perna Cupron, dresul Bione anticelulitic de compresie, dresul Bione antimicrobian pentru copii. <b>BONUS</b>: 20% reducere la achizitionare ulei de argan Bione, Poza 4
Vrei o piele vizibil mai frumoasa si sanatoasa?! Cu doar 4 RON obtii o <b>reducere speciala de 55%</b> la oricare dintre urmatoarele produse de pe <b>www.bioproducts.ro</b>: masca de ochi Cupron, fata de perna Cupron, dresul Bione anticelulitic de compresie, dresul Bione antimicrobian pentru copii. <b>BONUS</b>: 20% reducere la achizitionare ulei de argan Bione, Poza 5
Vrei o piele vizibil mai frumoasa si sanatoasa?! Cu doar 4 RON obtii o <b>reducere speciala de 55%</b> la oricare dintre urmatoarele produse de pe <b>www.bioproducts.ro</b>: masca de ochi Cupron, fata de perna Cupron, dresul Bione anticelulitic de compresie, dresul Bione antimicrobian pentru copii. <b>BONUS</b>: 20% reducere la achizitionare ulei de argan Bione, Poza 6
Spune şi prietenilor tăi

Rezumat ofertă promoţională

Bioproducts.ro iti ofera o reducere promotionala de 55% la 4 produse speciale:

Info voucher

1. Voucherul este valabil pana la data de 18.11.2011.

2. Poti cumpara maximum 4 voucher(e) pentru tine si 2 pentru a le face cadou celor dragi.

3. Imediat dupa confirmare plata, voucherul va fi trimis prin e-mail sau poate fi descarcat din pagina Am achizitionat (trebuie sa fii logat).

4. Cu un voucher de 4 RON poti achizitiona un produs promotional. Daca vrei sa incerci si alte produse din oferta promotionala, trebuie sa cumperi mai multe vouchere.

5. Dupa incheierea ofertei promotionale, incepand cu 18 octombrie, trimite  la adresa de e-mail: irina@bioproducts.ro voucherul/voucherele achizitionate, produsele promotionale dorite si eventualele alte produse pe care le doresti de pe site-ul www.bioproducts.ro, numele complet, telefon, modalitatea de livrare aleasa si adresa de livrare.

6. Pretul voucherului nu include taxele de livrare.

* Livrarea se face prin Posta Romana (10 ron) sau prin curierat rapid (20 ron). Daca achizitionezi mai multe vouchere, toate produsele achizitionate vor fi livrate intr-un singur transport. 

** Pentru intrebari si raspunsuri frecvente despre utilizare voucher, citeste aici.

Prezentare detaliată

Cu doar 4 RON obtii o reducere promotionala speciala de 55% la oricare dintre urmatoarele produse de pe www.bioproducts.ro:

* MASCA DE OCHI CUPRON si FATA DE PERNA CUPRON - Somnul care iti daruieste frumusete si sanatate

In doar patru saptamani produsele Cupron reduc aparitia ridurilor si elimina liniile fine, intensifica aspectul frumos si elasticitatea pielii din jurul ochilor. Estompeaza ridurile profunde, neutralizeaza radicalii liberi, impiedica imbatranirea pielii si are un raspuns imunologic natural antibacterian, antiviral, antimicrobian, antifungic şi acaricid.

Tesaturile Cupron sunt impregnate in timpul procesului de fabricatie cu oxid de cupru, protectia oferita ramanand activa pe toata durata de viata a acestor produse, indiferent de numarul de utilizari si spalari.

Produsele Cupron sunt nepoluante, sigure, testate dermatologic si s-au demonstrat clinic efectele in prevenirea aparitiei ridurilor, eliminarea liniilor fine si ale altor imperfectiuni ale pielii.

* DRESUL BIONE ANTICELULITIC DE COMPRESIE - celulita ramane doar o amintire

Dresul anticelulitic cu compresie gradual degresiva are rol de sustinere, menajare si imbunatire a circulatiei la nivelul membrelor inferioare cu efect de intensificare a fermitatii pielii si reducere a celulitei pana la eliminare, prin realizarea unui micro-masaj natural.

Utilizarea zilnica a dresului anticelulitic cu compresie gradual degresiva Bione amelioreaza si trateaza afectiunile membrelor inferioare precum: tromboflebitele, insuficienta venoasa cronica si tromboza venoasa profunda.

* DRES ANTIMICROBIAN BIONE CU IONI DE ARGINT PENTRU COPII - sanatatea copilului tau

Produsul are o mare eficienta antimicrobiana si reduce riscul de imbolnavire datorita ionilor de argint care distrug peste 650 de tipuri de microorganisme.

Ionii de argint incorporati in firul de poliamida confera proprietati antimicrobiene, antistatice, antifungice, antivirale, antialergice si permeabilitate la aer si vapori de apa.

** ULEI DE ARGAN BIONE - cel mai eficient produs in combaterea radicalilor liberi

Poate fi folosit pentru masaj, crema de corp, ingrijirea completa de frumusete pentru ten, corp, par si unghii.

Vouchere pentru oferte similare: cosmetica, cosmetice, bio, argan, creme, masca ochi, cupron, revelion, cadou

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare şi unul dintre consultanţii noştri îţi va răspunde în această pagină în cel mai scurt timp.

Nume:
Adresa e-mai:


  1. Nu există nici un comentariu.

Date de contactPartener Slăbuţe VoucherInformatii utileDespre Slăbuţe VoucherCutiuţa cu dorinţe
 SUPORT SLĂBUŢE VOUCHER™
Poziţionare: