Concurs Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilVouchere cumparateCum funcţionează?Întrebări frecventeInvită prietenii tăi!

Întrebări frecvente

Întrebări generale

Ce este Slăbuţe Voucher™?
Slăbuţe Voucher™ este încă un serviciu marca Slăbuţe®, care vine atât în ajutorul furnizorilor cât şi a membrilor comunităţii. Furnizorii se pot prezenta pe Slăbuţe Voucher™ publicând oferte promoţionale pentru a prezenta produsele şi serviciile lor. În baza ofertelor promoţionale, membrii comunităţii astfel pot cunoaşte mai bine furnizorul. Ce poate fi mai frumos de atât?!
Cum funcţionează?
Slăbuţe® este una dintre cele mai cunoscute şi selecte comunităţi online. Mulţi funizori apreciază Slăbuţe şi susţin efortul Slăbuţe® pentru a promova stilul de viaţă sănătos în România, apreciază valorile pe care le promovăm şi vor să se prezinte pe Slabute.ro. Prin intermediul Slăbuţe Voucher™ noi le oferim posibilitatea de a face acest lucru într-un mod profesional. Furnizorii se prezintă cu oferte promoţionale foarte atractive şi astfel membrii comunităţii pot face cunoştinţă cu produsele şi serviciile lor.
În ce perioadă de timp apar oferte promoţionale noi?
Nu există o perioadă exactă în care sunt adăugate ofertele promoţionale noi. Imediat ce apare o ofertă promoţională noi o publicăm pe Slăbuţe Voucher.
De ce reducerile sunt aşa de mari?
Sunt reduceri promoţionale care vă atrag să faceţi cunoştinţă cu produsele şi serviciile furnizorilor.
Este aşa de simplu?
Da. Cumperi un voucher pentru oferta promoţională care îţi place cel mai mult, primeşti voucherul prin e-mail, îl tipăreşti la imprimantă, te duci la furnizor şi obţii reducerea din oferta promoţională.
De ce Descoperă cumpărăturile cu stil™?
Pentru că tot ce vă oferim pe Slăbuţe®, încă de la creare, este autentic, creat cu pasiune şi stil. De acum poţi descoperi şi cumpărăturile cu stil. Am creat Slăbuţe Voucher™.

Întrebări despre ofertele promoţionale

Ce tip de oferte promoţionale vor fi pe Slăbuţe Voucher?
Pe Slăbuţe Voucher™ vor fi selectate oferte promoţionale cu furnizori care sunt compatibili cu direcţia şi cu specificul comunităţii.
Ce este "durata ofertă"?
Pentru orice ofertă promoţională publicată pe Slăbuţe Voucher™, conform acordului cu furnizorul de produse şi servicii, voucherele pot fi cumpărate într-o anumită perioadă de timp. Această perioadă de timp se numeşte "durata ofertă" şi este vizibilă sub forma unui cronometru, cu timpul rămas până la încheierea ei.
Ce înseamnă numărul minim de vouchere cumpărate?
Fiecare ofertă publicată pe Slăbuţe Voucher™ are un număr minim de vouchere care trebuie cumpărate pentru ca oferta respectivă să devină activă şi să poată fi obţinută. Dacă nu se cumpără un număr minim de vouchere, oferta promoţională nu va fi activată şi toţi banii plătiţi pentru voucherele respective vor fi restituiţi fără costuri suplimentare. Dacă găseşti o ofertă promoţională interesantă, anunţă-ţi şi prietenii care ştii că ar fi interesaţi de oferta promoţională respectivă. Împreună veţi activa oferta şi împreună veţi putea cunoaşte furnizorul de produse şi servicii.
Ce înseamnă numărul maxim de vouchere cumpărate?
Unele oferte promoţionale vor fi limitate la un număr maxim de vouchere care pot fi achiziţionate. Când s-a cumpărat numărul maxim de vouchere, mecanismul Slăbuţe Voucher™ nu va mai permite vânzarea de vouchere noi pentru oferta promoţională respectivă.
Ce înseamnă furnizor ofertă?
Slăbuţe Voucher™ nu vinde produse şi servicii. Slăbuţe Voucher™ vinde vouchere cu ajutorul cărora poţi obţine reduceri promoţionale de la furnizor. Furnizorul va presta serviciile şi va furniza produsele menţionate în ofertă.

Întrebări despre vouchere

Cum cumpăr un voucher?
Am implementat un mecanism simplu, sigur şi plăcut pentru a putea cumpăra uşor şi în siguranţă voucherele de pe Slăbuţe Voucher™. Alege oferta dorită, apasă butonul Cumpără acum şi urmează câţiva paşi simpli pentru a plăti voucherul cu cardul.
Cum se face plata pentru voucher?
Plata pentru voucher se face simplu, cu cardul, prin intermediul unui portal securizat de plată, autorizat să efectueze tranzacţii financiare online. Procesul decurge în deplină siguranţă, deoarece datele cardului tău nu sunt salvate nici de către Slăbuţe Voucher™ şi nici de către portalul securizat de plată.
Nu am reuşit să efectuez plata. Ce fac?
Este simplu: găseşti oferta promoţională şi încerci să o cumperi încă o dată. Dacă nu reuşeşti mai încearcă încă o dată sau pune o întrebare în pagina ofertei.
Cum intru în posesia voucherului?
Voucherul este trimis prin e-mail imediat dupa confirmarea plaţii în format PDF sau poate fi descărcat din pagina ta cu oferte achiziţionate.
Pot să renunţ la voucherul cumpărat?
Termenul de returnare a voucherului este de maxim 20 zile calendaristice de la finalizarea ofertei. Cererea de returnare voucher se poate face dupa încheierea ofertei, prin trimiterea unui e-mail către plati@slabute.ro, care sa conţină voucherul şi motivul returnării. Se returnează suma platită, din care se opresc doua comisioane de transfer: un comision de 2.5% din valoarea cumparată şi încă un comision de transfer bani de 3 ron.
Pot să ofer vouchere cadou?
Da. În pagina de cumpărare voucher ai posibilitatea de a selecta opţiunea cumpărare voucher pentru tine sau pentru cineva drag - un voucher cadou.
Câte vouchere pot cumpăra?
Numărul voucherelor care pot fi achizitionate de către o singură persoană este limitat în funcţie de fiecare ofertă promoţională şi de acordul cu furnizorul. Dacă doreşti mai multe vouchere, poţi folosi opţiunea voucher cadou.
Ce se întâmplă cu voucherul dupa expirarea valabilităţii?
Voucherul Slăbuţe® trebuie utilizat în termenul lui de valabilitate (inscripţionat pe el), altfel expiră şi banii se pierd, dar nu trebuie să-ţi faci griji, pentru că de obicei un voucher are o valabilitate între o lună şi două luni.

Credit virtual

Ce sunt banii virtuali?
Banii virtuali sunt moneda utilizată pe Slăbuţe Voucher™ pentru a răsplăti utilizatorii pentru anumite activităţi efectuate. Aceşti bani virtuali pot fi folosiţi pentru a obţine reduceri mai mari la ofertele promoţionale publicate pe Slăbuţe Voucher™.
Ce este un VRON™?
Vadmin a inventat VRON™, nume care provine de la denumirea Virtual RON sau Vadmin RON. Inspiratia a venit de la litera V din faţa numelui Vadmin şi de la cuvântul Virtual. VRONVirtual RON este o monedă virtuală, care va fi folosită doar pe Slăbuţe Voucher™ pentru achiziţionare vouchere şi nu poate fi convertită în bani reali. Cu un numar X de VRONi, la achiziţionarea ofertelor promoţionale, obţii o reducere echivalentă cu acelaşi număr X în RONi.
Cum pot câştiga bani virtuali?
Banii virtuali pot fi câştigaţi invitând prieteni în comunitate. Primeşti câte 3 VRON pentru fiecare prieten invitat, care cumpără cel puţin un voucher pe parcursul a maxim 7 zile de la înregistrare şi nu renunţă la acel voucher. Bonusul se oferă după achiziţionarea voucherului de către prietenul tău. Surprizele nu se termină aici. Prietenul tău, la rândul lui, primeşte odată cu tine 3 VRON pentru că a acceptat invitaţia ta şi a achiziţionat minim un voucher pe parcursul a 7 zile de la înregistrare. În acest fel cunoaşteţi produsele sau serviciile furnizorului împreună, beneficiind de ofertele promoţionale de pe Slăbuţe Voucher™.
Când expiră creditul meu virtual?
Dacă nu este utilizat, creditul tău virtual expiră şi se anulează automat după 30 zile de la data ultimului voucher cumpărat de pe Slăbuţe Voucher™.

Parteneri

Cum mă pot prezenta pe Slăbuţe Voucher™?
Dacă ai o afacere şi vrei să te prezinţi pe Slăbuţe Voucher™, trimite-ne un e-mail cu descrierea ofertei promoţionale la adresa partener@slabute.ro

Daca aveţi unele întrebări, nu ezitaţi să folosiţi formularul de contact şi noi vom răspunde în cel mai scurt timp. Răspunsurile la întrebările de interes general, vor fi publicate în această pagină.


Date de contactPartener Slăbuţe VoucherInformatii utileDespre Slăbuţe VoucherCutiuţa cu dorinţe
 SUPORT SLĂBUŢE VOUCHER™
Poziţionare: