Concurs Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilVouchere cumparateCum funcţionează?Întrebări frecventeInvită prietenii tăi!

Te-ai plictisit de aceleasi exercitii? Incearca ceva nou si unic in Romania! Vino la Ritmo Caliente si slabeste pe ritmurile exotice ale Aerobicului Reggaeton Cubano cu numai 44 RON in loc de 120 RON pentru un abonament de 8 sedinte.

44RON
 
64%
120 RON
76 RON
Oferta a expirat
Nu mai poate fi cumpărată
21-

Ritmo Caliente

Adresa: Str. Calea Dudesti Nr.127, in spatele Complexului Mall Vitan, , Sector 3, Bucuresti
Romania

Mobil: +40-726-555173
www.rirmo-caliente.ro

Te-ai plictisit de aceleasi exercitii? Incearca ceva <b>nou si unic in Romania!</b> Vino la <b>Ritmo Caliente</b> si slabeste pe ritmurile exotice ale <b>Aerobicului Reggaeton Cubano</b> cu numai 44 RON in loc de 120 RON pentru un abonament de 8 sedinte., Poza 1
Te-ai plictisit de aceleasi exercitii? Incearca ceva <b>nou si unic in Romania!</b> Vino la <b>Ritmo Caliente</b> si slabeste pe ritmurile exotice ale <b>Aerobicului Reggaeton Cubano</b> cu numai 44 RON in loc de 120 RON pentru un abonament de 8 sedinte., Poza 2
Te-ai plictisit de aceleasi exercitii? Incearca ceva <b>nou si unic in Romania!</b> Vino la <b>Ritmo Caliente</b> si slabeste pe ritmurile exotice ale <b>Aerobicului Reggaeton Cubano</b> cu numai 44 RON in loc de 120 RON pentru un abonament de 8 sedinte., Poza 3
Spune şi prietenilor tăi

Rezumat ofertă promoţională

Instructorii de la Ritmo Caliente, singurii din Romania care predau Aerobic Reggaeton Cubano, te ajuta sa slabesti distractiv pe ritmuri exotice cu numai 44 RON in loc de 120 RON pentru un abonament de 8 sedinte.

Beneficiezi de:

  • abonament pe o luna cu 8 sedinte de aerobic reggaeton cubano
  • antrenamente cu instructorii pregatiti de profesori cubanezi dedicati si consacrati din Austria, Germania, Ungaria si Cipru!
  • distractie, sanatate si kilograme in minus dupa o luna de aerobic reggaeton cubano 

Info voucher

1. Voucherul este valabil pana la data de 25.11.2011.

2. Poti cumpara maximum 1 voucher(e) pentru tine si 10 pentru a le face cadou celor dragi.

3. Imediat dupa confirmare plata, voucherul va fi trimis prin e-mail sau poate fi descarcat din pagina Am achizitionat (trebuie sa fii logat).

4. Programarile se fac dupa incheierea ofertei promotionale, incepand cu 25 octombrie, la numerele de telefon 0726-55.51.73 sau 0721-76.65.86

Program:

Luni si Miercuri intre 19:30-20:30

** Pentru intrebari si raspunsuri frecvente despre utilizare voucher, citeste aici.

Prezentare detaliată

Te-ai plictisit de aceleasi exercitii? Incearca ceva nou, unic in Romania! Vino la Ritmo Caliente si slabeste pe ritmurile exotice ale Aerobicului Reggaeton Cubano cu numai 44 RON in loc de 120 RON pentru un abonament de 8 sedinte.

* AEROBIC REGGAETON CUBANO 

Indiferent de stil (reggaeton cubano, salsa cubano, cha cha cha, son, bachata, rumba afro-cubano), miscarea in echipa este placuta, relaxanta, ne ajuta sa ardem calorii, sa slabim distractiv si sa ne tonifiem musculatura!

Unii suntem timizi si ne inhibam atunci cand trebuie sa facem cativa pasi de dans. Altii ne simtim in largul nostru cand trebuie sa dansam si ne dorim mereu sa invatam stiluri noi, mai mult sau mai putin cunoscute.

Cursul de Aerobic Reggaeton Cubano oferit de profesionistii de la Ritmo Caliente este ceea ce se potriveste oricui, indiferent ca ne dorim doar miscare sau vrem sa experimentam stiluri de dans din patria lui Che Guevara!

Instructorii de la Ritmo Caliente sunt singurii din Romania care predau Aerobic Reggaeton Cubano, fiind pregatiti de profesori cubanezi dedicati si consacrati din Austria, Germania, Ungaria si Cipru!

Vouchere pentru oferte similare: zumba, sala, fitness, aerobic, dans, sport

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare şi unul dintre consultanţii noştri îţi va răspunde în această pagină în cel mai scurt timp.

Nume:
Adresa e-mai:


  1. Nu există nici un comentariu.

Date de contactPartener Slăbuţe VoucherInformatii utileDespre Slăbuţe VoucherCutiuţa cu dorinţe
 SUPORT SLĂBUŢE VOUCHER™
Poziţionare: