Concurs Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilVouchere cumparateCum funcţionează?Întrebări frecventeInvită prietenii tăi!

Tendinte toamna-iarna 2011/2012: Cizme de calitate, Design original, Brand de renume (35 de ani) - VICINA. OCAZIE UNICA: Cu un voucher de 10 RON obtii o reducere de 120 RON la oricare dintre modelele de cizme de pe site-ul www.vicina.ro

10RON
 
92%
120 RON
110 RON
Oferta a expirat
Nu mai poate fi cumpărată
21-

VICINA

Astazi, VICINA reprezinta chintesenta a peste 35 de ani de experienta in comercializarea de colectii de pantofi de dama "custom made expressly for YOU".

Ingredientele care stau la baza brand-ului VICINA sunt creativitatea, atentia la detaliu, iscusinta, precizia artizanala specializata, bunul gust si, nu in cele din urma, dorinta de a oferi femeilor eleganta, prestanta, atitudine si rafinament.

Pasiunea fara margini ne indeamna sa dam nastere, in fiecare sezon, unor colectii noi de pantofi si genti ambitioase si indraznete.

Adresa: Str. Vladislav Voievod 20-22, , Sector 2, Bucuresti
Romania

Mobil: +40-757-505505
www.vicina.ro

Tendinte toamna-iarna 2011/2012: <b>Cizme de calitate, Design original, Brand de renume (35 de ani) - VICINA</b>. OCAZIE UNICA: Cu un voucher de 10 RON obtii o <b>reducere de 120 RON</b> la oricare dintre modelele de <b>cizme</b> de pe site-ul <b>www.vicina.ro</b>, Poza 1
Tendinte toamna-iarna 2011/2012: <b>Cizme de calitate, Design original, Brand de renume (35 de ani) - VICINA</b>. OCAZIE UNICA: Cu un voucher de 10 RON obtii o <b>reducere de 120 RON</b> la oricare dintre modelele de <b>cizme</b> de pe site-ul <b>www.vicina.ro</b>, Poza 2
Tendinte toamna-iarna 2011/2012: <b>Cizme de calitate, Design original, Brand de renume (35 de ani) - VICINA</b>. OCAZIE UNICA: Cu un voucher de 10 RON obtii o <b>reducere de 120 RON</b> la oricare dintre modelele de <b>cizme</b> de pe site-ul <b>www.vicina.ro</b>, Poza 3
Tendinte toamna-iarna 2011/2012: <b>Cizme de calitate, Design original, Brand de renume (35 de ani) - VICINA</b>. OCAZIE UNICA: Cu un voucher de 10 RON obtii o <b>reducere de 120 RON</b> la oricare dintre modelele de <b>cizme</b> de pe site-ul <b>www.vicina.ro</b>, Poza 4
Tendinte toamna-iarna 2011/2012: <b>Cizme de calitate, Design original, Brand de renume (35 de ani) - VICINA</b>. OCAZIE UNICA: Cu un voucher de 10 RON obtii o <b>reducere de 120 RON</b> la oricare dintre modelele de <b>cizme</b> de pe site-ul <b>www.vicina.ro</b>, Poza 5
Tendinte toamna-iarna 2011/2012: <b>Cizme de calitate, Design original, Brand de renume (35 de ani) - VICINA</b>. OCAZIE UNICA: Cu un voucher de 10 RON obtii o <b>reducere de 120 RON</b> la oricare dintre modelele de <b>cizme</b> de pe site-ul <b>www.vicina.ro</b>, Poza 6
Spune şi prietenilor tăi

Rezumat ofertă promoţională

Cu un voucher de 10 RON obtii o reducere de 120 RON la oricare dintre modelele de cizme de pe site-ul www.vicina.ro.

Fie ca iti doresti ceva casual sau elegant, original sau exclusiv, clasic sau romantic, Vicina este acel brand care iti poate satisface cele mai exigente si creative dorinte.

COLECTIA TOAMNA-IARNA 2011/2012 - CIZME VICINA

Alege modelul preferat si care te caracterizeaza!

Info voucher

1. Voucherul este valabil pana la data de 12.12.2011.

2. Poti cumpara maximum 2 voucher(e) pentru tine si 2 pentru a le face cadou celor dragi.

3. Imediat dupa confirmare plata, voucherul va fi trimis prin e-mail sau poate fi descarcat din pagina Am achizitionat (trebuie sa fii logat).

4. Cu un voucher de 10 RON poti beneficia de 120 RON reducere la o pereche de cizme.

5. Dupa incheierea ofertei promotionale, incepand cu 12 noiembrie, vino la magazinul VICINA din Bucuresti (vezi date de contact) sau, daca nu esti din Bucuresti, trimite la adresa de e-mail: marketing@vicina.ro voucherul/voucherele achizitionate, produsele promotionale dorite, numele complet, telefonul si adresa de livrare.

6. Pretul voucherului nu include taxele de livrare.

 

* Livrarea se face prin Posta Romana (20 ron) sau curierat rapid (35 ron) catre orice destinatie din Romania. Daca achizitionezi mai multe produse, acestea vor fi livrate intr-un singur transport.

** Pentru intrebari si raspunsuri frecvente despre utilizare voucher, citeste aici.

Prezentare detaliată

Fie ca iti doresti ceva casual sau elegant, original sau exclusiv, clasic sau romantic, Vicina este acel brand care iti poate satisface cele mai exigente si creative dorinte.

COLECTIA TOAMNA-IARNA 2011/2012 - CIZME VICINA

Alege modelul preferat si care te caracterizeaza!

Povestea VICINA incepe in 1975, atunci cand Alessandro Vicina deschide in Germania primul sau magazin de pantofi de lux “Made in Italy“, cu o colectie VICINA produsa de artizani italieni de rang. Colectia de incaltaminte de lux “fatta a mano“ este apreciata de clientela brand-ului! Urmeaza deschiderea a noi magazine VICINA in Frankfurt!

Ceea ce la inceput fusese numai o initiativa comerciala devine treptat DRAGOSTE pentru pantoful de dama de stil care imbina eleganta moderna cu exigentele calitatii italienesti.

Create sa satisfaca si cele mai exigente gusturi, produsele VICINA sunt menite sa infrumuseteze tinuta oricarei femei, acoperind stiluri dintre cele mai diverse, de la clasic, la romantic, sic sau minimalist.

Vouchere pentru oferte similare: cizme, incaltaminte, botine

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare şi unul dintre consultanţii noştri îţi va răspunde în această pagină în cel mai scurt timp.

Nume:
Adresa e-mai:


  1. Nu există nici un comentariu.

Date de contactPartener Slăbuţe VoucherInformatii utileDespre Slăbuţe VoucherCutiuţa cu dorinţe
 SUPORT SLĂBUŢE VOUCHER™
Poziţionare: