Concurs Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilVouchere cumparateCum funcţionează?Întrebări frecventeInvită prietenii tăi!

Beneficiaza acum de un tratament nou si eficient pentru gusa/barbie dubla la Clinica MyDerm. Un consult dermatologic si o sedinta de mezoterapie cu efect lipolitic - pentru reducerea tesutului adipos in zona barbiei cu numai 105 RON in loc de 280 RON. Efect garantat dupa 3 sedinte de tratament!

105RON
 
63%
280 RON
175 RON
Oferta a expirat
Nu mai poate fi cumpărată
21-

Clinica MyDerm

In Clinica MyDerm vei gasi nu doar servicii medicale oferite cu profesionalism dar si cu caldura umana, atat de necesara in exercitarea profesiei de medic.

 

Te vom ajuta sa afli rapid raspunsul pentru problemele tale.

Adresa: Str. Nasaud, nr. 74, Bl. 84, sc. 1, ap. 1 (parter), , Sector 5, Bucuresti
Romania

Telefon: +40-740-124469
Mobil: +40-731-365110
www.myderm.ro

Beneficiaza acum de un <b>tratament nou si eficient pentru gusa/barbie dubla</b> la Clinica MyDerm. <b>Un consult dermatologic si o sedinta de mezoterapie cu efect lipolitic</b> - pentru reducerea tesutului adipos in zona barbiei <b>cu numai 105 RON</b> in loc de 280 RON. Efect garantat dupa 3 sedinte de tratament!, Poza 1
Beneficiaza acum de un <b>tratament nou si eficient pentru gusa/barbie dubla</b> la Clinica MyDerm. <b>Un consult dermatologic si o sedinta de mezoterapie cu efect lipolitic</b> - pentru reducerea tesutului adipos in zona barbiei <b>cu numai 105 RON</b> in loc de 280 RON. Efect garantat dupa 3 sedinte de tratament!, Poza 2
Beneficiaza acum de un <b>tratament nou si eficient pentru gusa/barbie dubla</b> la Clinica MyDerm. <b>Un consult dermatologic si o sedinta de mezoterapie cu efect lipolitic</b> - pentru reducerea tesutului adipos in zona barbiei <b>cu numai 105 RON</b> in loc de 280 RON. Efect garantat dupa 3 sedinte de tratament!, Poza 3
Beneficiaza acum de un <b>tratament nou si eficient pentru gusa/barbie dubla</b> la Clinica MyDerm. <b>Un consult dermatologic si o sedinta de mezoterapie cu efect lipolitic</b> - pentru reducerea tesutului adipos in zona barbiei <b>cu numai 105 RON</b> in loc de 280 RON. Efect garantat dupa 3 sedinte de tratament!, Poza 4
Spune şi prietenilor tăi

Rezumat ofertă promoţională

Mezoterapia este o procedura prin care, cu microinjectii in piele, direct in mezoderm, cu un cocktail de substante stabilit de doctor in functie de nevoile si situatia pacientului, continand extracte naturale, agenti homeopatici, vitamine, minerale sau aminoacizi, se efectueaza tratamentul pentru eliminarea depozitelor adipoase in zona barbiei.

 

Cu numai 105 RON in loc de 280 RON beneficiezi de:

  • consultatie dermatologica
  • o sedinta de mezoterapie cu efect lipolitic - pentru reducerea tesutului adipos in zona barbiei 

Info voucher

1. Voucherul este valabil pana la data de 22.01.2012.

2. Poti cumpara maximum 2 voucher(e) pentru tine si 6 pentru a le face cadou celor dragi.

3. Imediat dupa confirmare plata, voucherul va fi trimis prin e-mail sau poate fi descarcat din pagina Am achizitionat (trebuie sa fii logat).

4. Programarile se fac dupa incheierea ofertei promotionale, la numerele de telefon 0740-12.44.69 si 0731-36.51.10

 

** Pentru intrebari si raspunsuri frecvente despre utilizare voucher, citeste aici.

Prezentare detaliată

Beneficiaza acum de un tratament eficient pentru gusa/barbie dubla. Un consult dermatologic si o sedinta de mezoterapie cu efect lipolitic - pentru reducerea tesutului adipos in zona barbiei cu numai 105 RON in loc de 280 RON. Efect garantat dupa 3 sedinte de tratament!

Clinica MyDerm este infiintata nu doar cu scopul de a oferi o simpla consultatie dermatologica, ci si de a ajuta pacientii sa inteleaga mai multe despre afectiunea pe care o au si despre tratamentul adecvat.

Vouchere pentru oferte similare: gusa, cosmetica, tratament, barbie dubla, slabire, mezoterapie

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare şi unul dintre consultanţii noştri îţi va răspunde în această pagină în cel mai scurt timp.

Nume:
Adresa e-mai:


  1. Nu există nici un comentariu.

Date de contactPartener Slăbuţe VoucherInformatii utileDespre Slăbuţe VoucherCutiuţa cu dorinţe
 SUPORT SLĂBUŢE VOUCHER™
Poziţionare: