Concurs Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilVouchere cumparateCum funcţionează?Întrebări frecventeInvită prietenii tăi!

Traieste o experienta inedita! Arde calorii si umple-te de energie pozitiva cu Zumba Aerobic la Joie de Vivre Dance Studio! Abonament zumba cu 10 sedinte incluse la pret de 49 de RON in loc de 120 RON. Oferta limitata - 10 abonamente!

49RON
 
60%
120 RON
71 RON
Oferta a expirat
Nu mai poate fi cumpărată
10110

JOIE DE VIVRE DANCE STUDIO

Orice ora petrecuta la Joie de Vivre Dance Studio te umple de energie pozitiva. Acesta este scopul care ne ghideaza. Iar tineretea, entuziasmul si curajul ne ajuta sa transmitem spiritul joie de vivre.

Joie de Vivre Dance Studio este mai mult decat o scoala de dans. La noi vei descoperi in permanenta ceva nou, stimulant, de la un ritm energic la o melodie draga tie.

Adresa: Str. Delea Veche nr. 16-18, parter, , Sector 2, Bucuresti
Romania

Mobil: +40-740-405650
www.jdvdance.ro

Traieste o experienta inedita! Arde calorii si umple-te de energie pozitiva cu <b>Zumba Aerobic la Joie de Vivre Dance Studio</b>! Abonament zumba cu <b>10 sedinte</b> incluse la pret de 49 de RON in loc de 120 RON. Oferta limitata - 10 abonamente!, Poza 1
Traieste o experienta inedita! Arde calorii si umple-te de energie pozitiva cu <b>Zumba Aerobic la Joie de Vivre Dance Studio</b>! Abonament zumba cu <b>10 sedinte</b> incluse la pret de 49 de RON in loc de 120 RON. Oferta limitata - 10 abonamente!, Poza 2
Spune şi prietenilor tăi

Rezumat ofertă promoţională

Daca doresti sa intri in forma intr-un mod distractiv, Joie de Vivre Dance Studio te asteapta la sedintele de Zumba Aerobic, unde te vei misca intens pe ritmuri frenetice si vei arde sute de calorii.

 

Beneficiezi de abonament pentru o luna cu 10 sedinte la ZUMBA AEROBIC, cu numai 49 de RON in loc de 120 RON.

 

Grupele de Zumba Aerobic sunt formate din maxim 12 persoane, pentru ca tu sa te poti simti in largul tau, evitand aglomeratia. In acest fel, instructorul iti poate acorda toata atentia de care ai nevoie.

Info voucher

1. Voucherul este valabil pana la data de 15.12.2011.

2. Poti cumpara maximum 1 voucher(e) pentru tine si 2 pentru a le face cadou celor dragi.

3. Imediat dupa confirmare plata, voucherul va fi trimis prin e-mail sau poate fi descarcat din pagina Am achizitionat (trebuie sa fii logat).

4. Programarile se fac dupa incheierea ofertei promotionale, incepand cu 15 noiembrie, la numarul de telefon 0740-40.56.50

 

** Pentru intrebari si raspunsuri frecvente despre utilizare voucher, citeste aici.

Prezentare detaliată

Traieste o experienta inedita! Arde calorii si umple-te de energie pozitiva cu Zumba Aerobic la Joie de Vivre Dance Studio! Abonament zumba cu 10 sedinte incluse la pret de 49 de RON in loc de 120 RON. Oferta limitata - 10 abonamente!

Joie de Vivre Dance Studio te asteapta intr-o sala eleganta, in care vei putea sa te relaxezi, evitand aglomeratia obisnuitelor sali in care se practica aerobicul clasic.

Orele de zumba te vor incarca cu energie pozitiva si te vor ajuta sa arzi multe sute de calorii. Coregrafiile incendiare pe melodiile tale preferate iti vor aduce un plus de energie si buna dispozitie.

Alunga monotonia participand la orele de Zumba Aerobic la Joie de Vivre Dance Studio!

Zumba este programul de aerobic care reuseste sa sparga tiparele. Dupa doar cateva sedinte vei observa o schimbare in viata ta. Kilogramele vor disparea – la fiecare sedinta se ard pana la 1000 de calorii – iar tu nici nu vei simti cum trec cele 50 de minute alocate fiecarei sedinte de Zumba Aerobic: distractia, miscarile intense de dans si ritmul alert nu iti vor da ocazia sa te plictisesti.

Zumba Aerobic este energie, dans, distractie si miscare. Arzi calorii pe ritmuri latino si internationale (merengue, salsa, samba, raeggeton, cha cha etc.). Indiferent de varsta sau de sex Zumba este programul potrivit pentru a te incarca cu buna-dispozitie si a face miscare intr-un mod distractiv!

Vouchere pentru oferte similare: zumba, fitness, dans, abonament

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare şi unul dintre consultanţii noştri îţi va răspunde în această pagină în cel mai scurt timp.

Nume:
Adresa e-mai:


  1. Nu există nici un comentariu.

Date de contactPartener Slăbuţe VoucherInformatii utileDespre Slăbuţe VoucherCutiuţa cu dorinţe
 SUPORT SLĂBUŢE VOUCHER™
Poziţionare: