Concurs Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilVouchere cumparateCum funcţionează?Întrebări frecventeInvită prietenii tăi!

Nu mai ai nici un motiv sa nu fii in forma! Incepe acum! Poti avea un abonament nelimitat de o luna Gold MM Member All Inclusive la Muscle Maker. Antreneaza-te alaturi de campioni si obtine rezultate la un pret promotional de 88 ron in loc de 200 ron!

88RON
 
56%
200 RON
112 RON
Oferta a expirat
Nu mai poate fi cumpărată
11-

Muscle Maker Sport Center

Muscle Maker – redimensioneaza fitness-ul.

Workout is precious, we just subscribe it.

Adresa: Saphir Stein Residence Str. Splaiul Independentei, Nr. 202 Hstr., , Sector 6, Bucuresti
Romania

Telefon: +40-21-4104255
Mobil: +40-0749-195966
Fax: +40-21-4103255
www.muscle-maker.ro

Nu mai ai nici un motiv sa nu fii in forma! Incepe acum! Poti avea un abonament nelimitat de o luna <b>Gold MM Member All Inclusive</b> la <b>Muscle Maker</b>. Antreneaza-te alaturi de <b>campioni</b> si obtine rezultate  la un pret promotional de 88 ron in loc de 200 ron!, Poza 1
Nu mai ai nici un motiv sa nu fii in forma! Incepe acum! Poti avea un abonament nelimitat de o luna <b>Gold MM Member All Inclusive</b> la <b>Muscle Maker</b>. Antreneaza-te alaturi de <b>campioni</b> si obtine rezultate  la un pret promotional de 88 ron in loc de 200 ron!, Poza 2
Nu mai ai nici un motiv sa nu fii in forma! Incepe acum! Poti avea un abonament nelimitat de o luna <b>Gold MM Member All Inclusive</b> la <b>Muscle Maker</b>. Antreneaza-te alaturi de <b>campioni</b> si obtine rezultate  la un pret promotional de 88 ron in loc de 200 ron!, Poza 3
Nu mai ai nici un motiv sa nu fii in forma! Incepe acum! Poti avea un abonament nelimitat de o luna <b>Gold MM Member All Inclusive</b> la <b>Muscle Maker</b>. Antreneaza-te alaturi de <b>campioni</b> si obtine rezultate  la un pret promotional de 88 ron in loc de 200 ron!, Poza 4
Nu mai ai nici un motiv sa nu fii in forma! Incepe acum! Poti avea un abonament nelimitat de o luna <b>Gold MM Member All Inclusive</b> la <b>Muscle Maker</b>. Antreneaza-te alaturi de <b>campioni</b> si obtine rezultate  la un pret promotional de 88 ron in loc de 200 ron!, Poza 5
Spune şi prietenilor tăi

Rezumat ofertă promoţională

Muscle Maker te ajuta sa fii in forma cu un abonament nelimitat de o luna Gold MM Member All Inclusive

Cu abonamentul Gold MM All Inclusive beneficiezi de:

  • acces nelimitat la toate disciplinele: Yogilates, Bodylastics Tone, Kettlebell Advantage, Urban Warrior, Functional Training, Interval Training, Power Pump, Equinox Dancing, Hula Hoop
  • antrenamente cu o echipa de profesionisti - sportivi cu rezultate nationale si internationale
  • acces la o sala dotata, ultramoderna

Info voucher

1. Voucherul este valabil pana la data de 18.11.2011.

2. Poti cumpara maximum 1 voucher(e) pentru tine si 3 pentru a le face cadou celor dragi.

3. Imediat dupa confirmare plata, voucherul va fi trimis prin e-mail sau poate fi descarcat din pagina Am achizitionat (trebuie sa fii logat).

4. Programarile se fac dupa incheierea ofertei promotionale, incepand cu 18 octombrie, la numarul de telefon 021-410.42.55

Program:

Luni, Miercuri, Vineri 08:00-21:45

Marti, Joi 08:00-22:00

Sambata 09:00-20:00 si Duminica 10:00-14:45

** Pentru intrebari si raspunsuri frecvente despre utilizare voucher, citeste aici.

Prezentare detaliată

Muscle Maker te ajuta sa fii in forma cu un abonament nelimitat de o luna Gold MM Member All Inclusive la un pret promotional 88 RON in loc de 200 RON.

Cu abonamentul Gold MM All Inclusive beneficiezi de:

* YOGILATES - Define yourself!

Yogilates este o noua metoda de antrenament care imbina elemente din Yoga si Pilates fiind un sistem unic de antrenament care vrea sa inglobeze atat remodelarea corporala cat si dezvoltarea si redobandirea calitatilor posturale.

Daca vrei sa iti conturezi corpul sau sa slabesti, Yogilates este pentru tine.

* BODYLASTICSTONE - Tension Provides Flexibilitity!

Este un program nou in care se realizeaza un complex de exercitii pentru slabit, care are scopul de a solicita si tonifia toate grupele musculare, utilizand pe langa miscarea fizica, coarda elastica si flexi-barul.

Imbunatateste respectul de sine, contribuind atat la scaderea in greutate, cat si la modelarea unui corp zvelt.

* KETTLEBELL ADVANTAGE - A workout with balls

Originare din Rusia, greutatile kettlebell erau folosite de atletii rusi pentru a-si dezvolta rezistenta.

Un studiu recent a aratat ca 10 minute de exercitii folosind greutatile kettlebell efectuate intr-un ritm intens ard mai multe calorii decat 45 de minute de alergare pe banda.

* URBAN WARRIOR - Safe angle fighting

Antrenament eclectic, o combinatie atractiva intre aerobic, tae-bo, karate, box, dans hip-hop si antrenament cu greutati, care are ca scop principal castigarea formei fizice, mentale si spirituale.

Intr-o ora de antrenament "se ard" cam 500 – 800 de calorii, comparativ cu 300 – 400 calorii pierdute in timpul unui antrenament clasic de aerobic. Acest „hibrid” imbunatateste echilibrul, coordonarea, mobilitatea, intareste musculatura si chiar sistemul osos.

Urban Warrior poate fi asemanat si cu exercitiile de arte martiale, si poate fi chiar un curs foarte bun de autoaparare.

* FUNCTIONAL TRAINING & INTERVAL TRAINING - Rock-up your body!

Antrenamentul este concentrat asupra intregului corp in loc sa fie concentrat doar pe o grupa de muschi.

Functional Training imbunatateste coordonarea intre muschi si sistemul nervos avand un impact urias asupra activitatilor fizice cat si a vietii de zi cu zi.

* POWER PUMP - Pushing the envelope!

Power Pump imbina elementele fitnessului clasic, de tip bodybuilding (anaerob), adaugandu-i proxim componentele activitatii de tip aerob; genereaza o conversie metabolica de exceptie.

Prin sistemul unic de antrenament Power Pump, capatam o eficientizare a consumului caloric, ce emerge lucrului mecanic si mentinem rata metabolica ridicata timp de 48 de ore de la încetarea efortului.

* EQUINOX DANCING & INDIAN PUNJAB STYLE - Exhaust your own rhythm...

Equinox Dancing este o disciplina ce ne ajuta sa ne relaxam si sa ne destindem dupa o zi sau o saptamana de munca, stres si suparari.

Atunci de ce sa nu dansam, sa ne tonifiem corpul si in acelasi timp sa invatam diferite stiluri de dans incepand de la hip-hop, rnb si terminand cu stiluri de dans incendiare pe ritmuri latino, indian punjab.

* HULA HOOP KIDS - Twriling the toys around you...

Acest antrenament foloseste in ansamblul lui, exercitii cu calitati terapeutice, in acelasi timp este un mijloc de detoxifiere si stimuleaza sistemul limfatic, creste sistemul imunitar, ajuta la imbunatatirea flexibilitatii articulare, in timp ce corpul isi modifica forma intr-un mod armonios.

Este un tip de miscare dedicat in special copiilor, dar poate fi practicat cu succes si de catre adulti. Antrenament ce combina distractia cu miscarea, iar ca rezultate vom obtine o imbunatatire a conditiei fizice, a tonusului muscular, fizic si psihic, deci o buna stare de sanatate.

Vouchere pentru oferte similare: sala, fitness, aerobic, pilates, yoga, sport

Întrebări şi răspunsuri

Pune o întrebare şi unul dintre consultanţii noştri îţi va răspunde în această pagină în cel mai scurt timp.

Nume:
Adresa e-mai:


  1. Nu există nici un comentariu.

Date de contactPartener Slăbuţe VoucherInformatii utileDespre Slăbuţe VoucherCutiuţa cu dorinţe
 SUPORT SLĂBUŢE VOUCHER™
Poziţionare: